beheersoftware

Facturatieprogramma en boekhoudprogramma

Boekhouden begint met boekhoudsoftware! Probeer eenvoudig TCS boekhoudprogramma

TELEFOON : 03.772.22.36

Remote Support

BEHEER SOFTWARE SAGE

Sage BOB 30

Ben je een beginnende of kleine onderneming en wil je op een eenvoudige manier je boekhouding kunnen volgen met de aankopen, verkopen, openstaande rekeningen en veel meer. En wil je bovendien je eigen facturen aan je klanten kunnen maken dan is SAGE  BOB30 Boekhoudsoftware de juiste keuze.
meer info…

Sage BOB 50

Voor een compleet beheer van je KMO bedrijf inzake boekhouding, het Intervat BTW beheer, jaarlistings, vaste activa, budget beheer, bank beheer  met opvolging  CODA berichtten, Analytsiche boekhouding, een dynamische link naar Excel, opvolging van klant- en leveranciers betalingen.

Of een compleet commercieel beheer dat gekoppeld staat met de boekhouding of los- of autonoom werkend  met facturatie, stockbeheer met automatisch aanvullen van de voorraad en het voorstellen tot levering aan klanten aan de hand van openstaande bestellingen, rekening houdend met backorders bij leveranciers.  Verder kan hier een kassabeheer  aan gekoppeld  worden met de meest moderne apparatuur (Touch screen, kassalade, ticketprinter, barcodescanner, enz.). Ook opvolgingen Serienummers, inlezen van artikel prijslijsten en nog zoveel meer dan is de juiste keuze SAGE BOB50.