Sage BOB 50 Expert

Speciaal ontwikkeld in overleg met specifieke partners voor Accountants en boekhouders.  Sage BOB 50 Expert is ideaal voor  boekhoudkundige professionals die een perfect geïntegreerde oplossing willen om hun klantenboekhouding op te volgen. Sage BOB50 Expert maakt ook gebruik, zoals in de andere producten van Sage, van de proactieve interface.

 Boekhoudsoftware & Financiën

Vanuit een dashboard laat de Sage BOB 50 Expert u toe om op efficiënte manier de taken die u uitvoert voor uw klanten, in dit scherm te beheren. Elkeen van de medewerkers  kan de status per dossier opvolgen en bewerken . (Fiscaliteit, BTW, Boekhouding, RSZ, enz.) Een koppeling met Word geeft tal van mogelijkheden om flexibel documenten aan te maken (oproep algemene vergadering, standaard rapporten,…)

Sage BOB 50 Expert is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik en kan flexibel op maat worden aangepast met bijkomende modules die de functionaliteit van de Expertise verhogen.

–          de analytisch boekhouding.

–          Beheer van de vaste activa

–          De bankverbinding module

–          BOB-Ole (link naar Excel om rapporten te maken)

–          Prestatiebeheer (opvolging van werkzaamheden medewerkers, inclusief reiskosten, vereenvoudigde facturering van de werken, automatische her facturering contracten en voorschotten, follow-up rentabiliteit dossiers en medewerkers.)

–          Beheer van verworpen uitgaven.

–          Forfaitaire BTW

–          Neerlegging van de jaarrekeningen Fista (NBB en eCDF)

Expert modus

Dankzij de “Expert” modus kan je correcties uitvoeren die door de klant verkeerd werden ingegeven. ( verkeerde rekening, verkeerde periode, foutieve BTW tarief, enz.)

–          Boekhoudkundige audit (controle via één rapport van het saldo en de bewegingen ingeboekt op bepaalde rekeningen  zoals wachtrekeningen, salarissen, financiële transacties, BTW ingaven,…)

–          Audit nota’s ( er kunnen verschillende nota’s aan het dossier worden toegevoegd en zijn ten allen tijde raadpleegbaar of afdrukbaar)

–          Boekingen verwijderen (als Expert kan u boekingen in raadpleeg modus gaan verwijderen om deze achteraf opnieuw in te geven. Via overeenstemming omzetcijfer kan u verschillen opzoeken tussen de BTW aangifte  en het omzet bedrag)

–          Decentraliseren ban boekingen (bij deze methode zal de boeking opnieuw kunnen worden bewerkt om daarna opnieuw te worden verwerkt.)

Indien u nog meer informatie wenst kan u steeds doorklikken naar de website van Sage Bob 50