Over Backups
In de wereld van de IT zijn er altijd wel problemen met de computers of servers. Soms crasht er een harde schijf, soms werken sommige onderdelen niet meer. Backups maken van uw besturingssysteem of server zorgt ervoor dat u geen gegevens kwijtraakt en ook geen moeite moet doen om alles te herstellen.
Waarom een backup maken
Zowel voor particulieren als KMO’s zijn backups onmisbaar. In elk bedrijf bevinden zich zeker 1 of meer backups. Waarom doen ze dit? Omdat zo bedrijven tijd en geld besparen maar ook de zekerheid hebben dat hun websites of hun programma’s blijven werken.

3d computer servers in a data center - good perspective

Uw nieuwe backup software

Geen enkel bedrijf kan het zich veroorloven om gegevens te verliezen of een downtime te ervaren. Voor u is het risico nog groter, omdat het om uw eigen bedrijf gaat. U hebt een professionele en hoogwaardige oplossing nodig voor back-ups en rampherstel die eenvoudig te gebruiken zijn en waar u altijd op kunt vertrouwen, welke ramp zich ook voordoet.

Eén van de beste keuzes die u kunt maken is het kiezen voor een backup software. Storecraft Shadowprotects is een backup software dat vaak gebruikt word bij particulieren, KMO’s en andere bedrijven.
Het programma is één van de meest gekende. Ze bieden verschillende versies aan voor servers, desktop, small business server en cloud backup.
Logo storagecraft

[ctapro id=24]

Back-ups maken van uw volledige IT-omgeving

 • Maak betrouwbare, perfecte back-upkopieën van alle Windows-apparaten in uw bedrijf.
 • Sla ze zowel lokaal als extern op.
 • Door regelmatig een snapshot te maken van uw volledige Windows-computer, maakt u niet alleen een back-up van de gegevens, maar ook van de toepassingen, het besturingssysteem, de instellingen en meer.

U kunt elke ramp aan

 • Beheer eenvoudig al uw back-upkopieën op meerdere locaties, zowel lokaal als in de cloud, zodat u altijd bent voorbereid op grote en kleine rampen.
 • Voer het herstel snel uit met die kopieën, ongeacht welke hardware u gebruikt.

Minimaliseer downtime

 • Virtualiseer uw back-upkopieën in een handomdraai, zelfs in de cloud, om te kunnen blijven werken terwijl u wacht op nieuwe hardware.
 • Voer het herstel uit op een virtueel apparaat zodat u met slechts één druk op de knop weer aan de slag kunt.

Houd uw vangnet in de gaten

 • Houd een overzicht van de back-ups op alle apparaten.
 • Ontvang een melding wanneer een back-up niet wordt gemaakt, een apparaat bijna geen opslagruimte meer heeft of wanneer er wordt voldaan aan een aantal voorwaarden.

Beheer uw opslagruimte

 • Haal het meeste uit uw opslagruimte door bewaar- en consolidatieregels in te stellen voor oudere back-ups.
 • Bewaar oude back-ups als archief en houd ruimte over voor de huidige gegevens.

Wees uw gegevens de baas

 • U kunt een back-upkopie naar keuze opstarten als virtueel apparaat om nieuwe software te testen, verouderde toepassingen te openen of problemen op uw fysieke apparaat te omzeilen.
 • Krijg eenvoudig toegang tot afzonderlijke bestanden van welk herstelpunt dan ook zonder dat u ingewikkelde protocollen hoeft in te stellen voor bestanden en mappen. U kunt gewoon gegevens uit een back-upkopie openen alsof u werkt met een externe harde schijf.

Plan uw back-ups

 • Beheer eenvoudig hoe vaak er een back-up wordt gemaakt en stel vast of u steeds een volledig snapshot wilt maken, of alleen een back-up wilt maken van de wijzigingen.

Backup & Replication Image_0

Top

Prijzen en details

Voor meer info over het product, bezoek deze site.

Wij raden de 1TB externe HDD van Western Digital aan voor uw backups. Makkelijk voor verplaatsing, backups en data beveiliging. Deze externe 2,5″ HDD met 3.0 USB is zeker een koopje voor maar 79,20 euro incl. BTW.

HDEWD2739680-1
79,20 EURO incl. BTW

Beschikbaar bij TCS Computers.