Bij TCS computers zijn we gespecialiseerd in computer onderhoud. Intern reinigen van pc is een must voor een computer net zoals het reinigen van een tapijt. Het is zeer  nuttig om de computer te reinigen. Verschillende ventilators zorgen voor koeling van de computer. Door het reinigen van de computer zal hij stabieler zijn, minder warm worden en minder luidruchtig zijn.

Voor reiniging

Na reiniging

Een ventilator trekt niet enkel lucht in de computer maar ook minuscuul kleine stof partikels. Al deze stofdeeltjes zorgen op termijn voor een stof aanslag. Hierdoor gaan onderdelen van de computer intern opwarmen en gaan deze sneller stuk. Wij verwijderen al het stof in de computer. Ook nicotine aanslag schaad de computer.
Wij raden aan om 1 maal per jaar de computer intern te laten reinigen.

Voor reiniging

Voor reiniging

Na reiniging

Na reiniging

De procedure kost bij TCS 15 €. Tijdens het verwijderen van stof in de computer kunnen wij ook een nazicht doen van de hardware matige staat van de computer. We kunnen ook meestal de lucht doorvoer in de computer optimaliseren waardoor de computer langer meegaat. Optimale luchtdoorvoer is optimale koeling. Dit zorgt voor een langere levensduur van de computer.

Voor reiniging

Na reiniging