HOSTING & DOMEIN
Bij TCS-computers.be bieden wij alle soorten hosting aan, van zeer klein tot en met uw eigen server.
Wij hebben ook een mid-level Webspace plan, welke het beste geschikt is voor de KMO klant die net dat meer wenst van zijn web hosting.
TCS-computers.be is een vooraanstaand leverancier van web hosting. Ook biedden wij domeinnaam registratie service of een heuse E-commerce website, e-mail hosting enzoveel meer.
Onze klanten zijn zowel particuliere als kleine- en middelgrote ondernemingen, die kwaliteitsvolle webhosting diensten wensen, zoals domein naam registratie en web hosting services. We hebben meer dan honderd websites in ons beheer. Vertrouwen, kwaliteit, en hoge beschikbaarheid zijn onze troeven, dit maakt ons tot een van de toonaangevend web hosting bedrijven.

KLIK VOOR MEER INFO OP ONDERSTAANDE PLANS:

 

podoloog3

Welkom op de website van Lisa Martens Podoloog te Sinaai

Klachten

Het menu aan de linkerzijde geeft een aantal van de indicaties weer waarmee u bij een professioneel podoloog terecht kan. Het schetst wat er precies bedoeld wordt met de klacht, hoe u het fysiek kan ervaren en hoe men de klacht vanuit podologisch standpunt kan aanpakken. Het geeft de leek een duidelijker inzicht van wat een professioneel podoloog binnen zijn benaderingsfilosofie doet met een specifieke klacht. De teksten zijn geenszins een samenvatting van de behandeling maar eerder een situering van de mogelijkheden.

De motieven zijn ingedeeld in 5 hoofdgroepen :

  • dermatologische klachten (huid -en nagelaandoeningen),
  • activiteiten (klachten bij sporters en professioneel gerelateerde klachten),
  • kinderen en pubers
  • een aantal specifieke aandoeningen.
  • volwassenen en ouderen